Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm
Vankúš Bella Aloe vera optimal je ideálny výrobok na celoročné použitie. Náplň vankúša je cca 1000 g, zaistí po celý rok úplne optimálnu klímu pre spánok a odpočinok. Aloe Vera má overené blahodárne účinky. Výťažky z rastliny Aloe Vera majú pozitívny vplyv na ľudské telo a zdravie, najmä zmierňujú bolesti svalov a kĺbov a navyše sa môžu pochváliť antibakteriálnym efektom.Vynikajúca kvalita, elegantný prešiv.Bella optimal je z jemnej 100% polyesterovej tkaniny obsahujúcej stovky mikrovlákien. Na tie nadväzujú mikro priestory vyplnené vzduchom, ktoré v tkanine pôsobia ako termoregulačný prvok, takže tkanina v chlade hreje a v teplom prostredí účinne odvádza vodné pary a teplo od ľudského tela.Vďaka svojej pevnosti zaisťuje tkanina dlhú životnosť. Vzhľadom na materiálové zloženie pôsobí vankúš antibakteriálne a je vhodný aj pre alergikov.Vankúš je v povrchovej časti podložený polyesterovým rúnom a prešitý. Náplň je tvorená z dutých vlákien tvarovaných do chumáčikov, ktoré dodávajú vankúšu mäkkosť a pružnosť.Výhody vankúša: optimálna opora hlavy vysoká priedušnosť odvod potu antibakteriálne a alergicky neutrálne náplň: 100% polyester guľôčky dlhá životnosť
4,5 28
17

B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm

Zľava -51%
B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm
Tento týždeň zakúpilo 9 zákazníkov

B.E.S. Petrovice Vankúš Bella Optimal Aloe vera, 70 x 90 cm

28 hodnotení
Pôvodne 34,49 € | Zľava: 17,50 € 16,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 16,99 €
Dostupnosť: Skladom 6 ks a viac
U vás: pozajtra
Nákupom získate 35 Pohodáčikov

Popis



Vankúš Bella Aloe vera optimal je ideálny výrobok na celoročné použitie. Náplň vankúša je cca 1000 g, zaistí po celý rok úplne optimálnu klímu pre spánok a odpočinok.
 
Aloe Vera má overené blahodárne účinky. Výťažky z rastliny Aloe Vera majú pozitívny vplyv na ľudské telo a zdravie, najmä zmierňujú bolesti svalov a kĺbov a navyše sa môžu pochváliť antibakteriálnym efektom.
 
Vynikajúca kvalita, elegantný prešiv.
Bella optimal je z jemnej 100% polyesterovej tkaniny obsahujúcej stovky mikrovlákien. Na tie nadväzujú mikro priestory vyplnené vzduchom, ktoré v tkanine pôsobia ako termoregulačný prvok, takže tkanina v chlade hreje a v teplom prostredí účinne odvádza vodné pary a teplo od ľudského tela.
 
Vďaka svojej pevnosti zaisťuje tkanina dlhú životnosť. Vzhľadom na materiálové zloženie pôsobí vankúš antibakteriálne a je vhodný aj pre alergikov.
 
Vankúš je v povrchovej časti podložený polyesterovým rúnom a prešitý. Náplň je tvorená z dutých vlákien tvarovaných do chumáčikov, ktoré dodávajú vankúšu mäkkosť a pružnosť.
 
Výhody vankúša:
  • optimálna opora hlavy
  • vysoká priedušnosť
  • odvod potu
  • antibakteriálne a alergicky neutrálne
  • náplň: 100% polyester guľôčky
  • dlhá životnosť

Parametre a špecifikácia

Gramáž výplne: 1000 g
Materiál povrchovej tkaniny: 100% polyester
Materiál výplne: 100% polyesterové guľôčky
Odporúčané pranie: 60 °C
Rozmery vankúša: 70 x 90 cm
Sušička: áno

Katalógové číslo:

 239332
Zdieľať
bespetrovice

Hodnotenie

4,5 (28 hodnotení)
96 % zákazníkov odporúča
7 recenzií

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť