Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit
Vonkajšia stojacia lampa Paravento môže byť skvelým doplnkom vašej záhrady vybudovanej v klasickom štýle. Čierne hliníkové telo svietidla dopĺňa zužujúce sa priehľadné sklenené tienidlo a dlhá pätka ukončená rozširujúcou sa základňou. Uzavretý obdĺžnikový bubon je zhora zakrytý klobúkovým vekom.S Paraventom môžete efektívne osvetliť záhradnú cestu alebo zaujímavejšiu rastlinu či záhon. Vonkajšie svietidlo je možné použiť s jedným svetelným zdrojom s výkonom do 40 W, typ pätice E27.Stojacia lampa Paravento má šírku 160 mm a výšku 1020 mm. Krytie IP44 zaručuje, že svietidlo je chránené proti vniknutiu predmetov s priemerom až 1 mm a proti striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. Vonkajšia stojacia lampa Paravento sa dodáva bez svetelného zdroja.
0,0 0
34

Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit

Zľava -28%
Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit

Rabalux 7150 vonkajší stĺpik Paravento, antracit

Pôvodne 46,99 € | Zľava: 13,00 € 33,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 32,99 €
Dostupnosť: Skladom 2 ks
U vás: pozajtra
Nákupom získate 58 Pohodáčikov

Popis



Vonkajšia stojacia lampa Paravento môže byť skvelým doplnkom vašej záhrady vybudovanej v klasickom štýle. Čierne hliníkové telo svietidla dopĺňa zužujúce sa priehľadné sklenené tienidlo a dlhá pätka ukončená rozširujúcou sa základňou. Uzavretý obdĺžnikový bubon je zhora zakrytý klobúkovým vekom.
 
S Paraventom môžete efektívne osvetliť záhradnú cestu alebo zaujímavejšiu rastlinu či záhon. Vonkajšie svietidlo je možné použiť s jedným svetelným zdrojom s výkonom do 40 W, typ pätice E27.
 
Stojacia lampa Paravento má šírku 160 mm a výšku 1020 mm. Krytie IP44 zaručuje, že svietidlo je chránené proti vniknutiu predmetov s priemerom až 1 mm a proti striekajúcej vode z akéhokoľvek smeru. Vonkajšia stojacia lampa Paravento sa dodáva bez svetelného zdroja.

Parametre a špecifikácia

Farba: sivá
Krytie: 44
Materiál: hliník + sklo
Pätice: E27
Priemer: 16 cm
Príkon: 40 W
Šírka (cm): 16 cm
Výška (cm): 102 cm

Katalógové číslo:

 699455
Zdieľať
rabalux

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť