Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Topvet Darčeková sada - Pre mamičku Topvet Darčeková sada - Pre mamičku
Urobte radosť milovanej mamičke. S darčekovými setmi kozmetiky a doplnkov stravy Green Idea vykúzlite úsmev na tvári každej ženy milujúcej čistú starostlivosť využívajúcu silu rastlín.Darčeková sada Pre mamičku obsahuje:Bioaktívny krém s hadím jedom, 50 mlLuxusný krém vyvinutý na základe najnovších poznatkov z oblasti fytofarmacie, dermatológie a kozmetickej starostlivosti. Krém účinkuje po dobu 6 – 8 hodín ako šetrná alternatíva botox injekcií. V kréme je obsiahnutý syntetický hadí jed, ktorý má vysoký liftingový účinok, vyhladzuje vrásky a upravuje tonus pleti. Hadí jed v malých dávkach zabraňuje ochabovaniu pleti, uvoľňuje tvárové svaly, a tak efektívne vyhladzuje vrásky. Krém ponúka účinnú a efektívnu pomoc v starostlivosti o zrelú pokožku tváre a dekoltu. Podporuje regeneračné a hojivé procesy pleti. Vaša pokožka bude po použití krému dokonale vyživená a elastická.Jojobový olej BIO, 25 mlZa studena lisovaný vosk získavaný zo semien jojobového stromu je ľudovo nazývaný jojobový olej. Výnimočný je svojou prirodzenosťou a vyváženosťou. Svojím zložením je takmer identický ako kožný maz, ktorý pokožka prirodzene produkuje na svoju ochranu. Olej pokožku vyživuje, revitalizuje, vyhladzuje a regeneruje. Jojoba reguluje hydratovanosť pokožky, a tým suché, citlivé a podráždené pokožke vracia prirodzené vlastnosti. Napomáha redukovať vrásky a brániť ich tvorbe.Sprchový olej, 200 mlSprchový olej jemne a šetrne odstraňuje nečistoty z pokožky bez jej vysúšania, preto je vhodný aj na citlivú, suchú a podráždenú pleť. Olej zanecháva na pokožke ochranný film, ktorý posilňuje jej bariérovú funkciu a pomáha udržať jej prirodzenú hydratáciu. Vďaka vysokej koncentrácii ošetrujúcich a čistiacich látok stačí aplikovať malé množstvo oleja. Základnou zložkou je olej z hroznových jadier, ktorý pokožku zjemňuje, vyživuje a ochraňuje. Sprchový olej Lotos kvet zanecháva na tele sladkú kvetinovú vôňu tohto dávneho symbolu čistoty a znovuzrodenia.
5,0 3
24

Topvet Darčeková sada - Pre mamičku

Topvet Darčeková sada - Pre mamičku

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Urobte radosť milovanej mamičke. S darčekovými setmi kozmetiky a doplnkov stravy Green Idea vykúzlite úsmev na tvári každej ženy milujúcej čistú starostlivosť využívajúcu silu rastlín.
 
Darčeková sada Pre mamičku obsahuje:
 
Bioaktívny krém s hadím jedom, 50 ml
Luxusný krém vyvinutý na základe najnovších poznatkov z oblasti fytofarmacie, dermatológie a kozmetickej starostlivosti. Krém účinkuje po dobu 6 – 8 hodín ako šetrná alternatíva botox injekcií. V kréme je obsiahnutý syntetický hadí jed, ktorý má vysoký liftingový účinok, vyhladzuje vrásky a upravuje tonus pleti. Hadí jed v malých dávkach zabraňuje ochabovaniu pleti, uvoľňuje tvárové svaly, a tak efektívne vyhladzuje vrásky. Krém ponúka účinnú a efektívnu pomoc v starostlivosti o zrelú pokožku tváre a dekoltu. Podporuje regeneračné a hojivé procesy pleti. Vaša pokožka bude po použití krému dokonale vyživená a elastická.
 
Jojobový olej BIO, 25 ml
Za studena lisovaný vosk získavaný zo semien jojobového stromu je ľudovo nazývaný jojobový olej. Výnimočný je svojou prirodzenosťou a vyváženosťou. Svojím zložením je takmer identický ako kožný maz, ktorý pokožka prirodzene produkuje na svoju ochranu. Olej pokožku vyživuje, revitalizuje, vyhladzuje a regeneruje. Jojoba reguluje hydratovanosť pokožky, a tým suché, citlivé a podráždené pokožke vracia prirodzené vlastnosti. Napomáha redukovať vrásky a brániť ich tvorbe.
 
Sprchový olej, 200 ml
Sprchový olej jemne a šetrne odstraňuje nečistoty z pokožky bez jej vysúšania, preto je vhodný aj na citlivú, suchú a podráždenú pleť. Olej zanecháva na pokožke ochranný film, ktorý posilňuje jej bariérovú funkciu a pomáha udržať jej prirodzenú hydratáciu. Vďaka vysokej koncentrácii ošetrujúcich a čistiacich látok stačí aplikovať malé množstvo oleja. Základnou zložkou je olej z hroznových jadier, ktorý pokožku zjemňuje, vyživuje a ochraňuje. Sprchový olej Lotos kvet zanecháva na tele sladkú kvetinovú vôňu tohto dávneho symbolu čistoty a znovuzrodenia.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v sade: 3 ks

Katalógové číslo:

 358479
Zdieľať
topvet

Hodnotenie

5,0 (3 hodnotenia)
100 % zákazníkov odporúča
1 recenzia

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť