Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm
Užite si leto a nechajte sa unášať po jazere, rieke alebo na mori v nafukovacom kajaku. Táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete, 1 pádlo, 1 ručnú pumpu a opravnú náplasť. Kajak je ľahký, navrhnutý pre rýchle a jednoduché zostavenie a je možné ho jednoducho nafúknuť pomocou ručnej pumpy Air Hammer™. Blokujúce sa ventily umožňujú rýchle vypúšťanie.Má pohodné, nastaviteľné sedátko s operadlom. V kajaku je tiež dostatok úložného priestoru na občerstvenie a ďalšie vybavenie či iné vodné potreby. Je ľahko ovládateľný vďaka dvom odnímateľným kýlom na dne. Má trojkomorovú konštrukciu a pevnú nafukovaciu podlahu. Praktické je lano na upevnenie batožiny, ktoré sa nachádza vpredu aj vzadu a tiež lano na uchopenie okolo celého trupu. Vyrobené z pevného a kvalitného PVC.Technické parametre: hliníkové pádlo: 2,18 m maximálna nosnosť: 100 kg počet osôb: 1 rozmer balenia: 39 x 75 x 19 cm hmotnosť balenia: 9,42 kg rozmer nenafúknutého kajaku: 275 x 102 cm (dl. x š) odporúčané vybavenie: záchranná vesta.Odporúčanie: eprekračujte maximálny počet odporúčaných osôb a odporúčané zaťaženie. Dodržujte postupy v užívateľskej príručke.
0,0 0
118

Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm

Zľava -16% Doprava zadarmo
Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm

Bestway Nafukovací kajak Cove Champion, 275 x 81 cm

Pôvodne 139,99 € | Zľava: 22,00 € 117,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 114,99 €
Dostupnosť: Skladom 1 ks
U vás: utorok 23. 04. 2024
Nákupom získate 156 Pohodáčikov

Popis



Užite si leto a nechajte sa unášať po jazere, rieke alebo na mori v nafukovacom kajaku. Táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete, 1 pádlo, 1 ručnú pumpu a opravnú náplasť. Kajak je ľahký, navrhnutý pre rýchle a jednoduché zostavenie a je možné ho jednoducho nafúknuť pomocou ručnej pumpy Air Hammer™. Blokujúce sa ventily umožňujú rýchle vypúšťanie.
 
Má pohodné, nastaviteľné sedátko s operadlom. V kajaku je tiež dostatok úložného priestoru na občerstvenie a ďalšie vybavenie či iné vodné potreby. Je ľahko ovládateľný vďaka dvom odnímateľným kýlom na dne. Má trojkomorovú konštrukciu a pevnú nafukovaciu podlahu. Praktické je lano na upevnenie batožiny, ktoré sa nachádza vpredu aj vzadu a tiež lano na uchopenie okolo celého trupu. Vyrobené z pevného a kvalitného PVC.
 
Technické parametre:
 
  • hliníkové pádlo: 2,18 m
  • maximálna nosnosť: 100 kg
  • počet osôb: 1
  • rozmer balenia: 39 x 75 x 19 cm
  • hmotnosť balenia: 9,42 kg
  • rozmer nenafúknutého kajaku: 275 x 102 cm (dl. x š)
  • odporúčané vybavenie: záchranná vesta.
 
Odporúčanie: eprekračujte maximálny počet odporúčaných osôb a odporúčané zaťaženie. Dodržujte postupy v užívateľskej príručke.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: modrá
Hĺbka (cm): 81 cm
Materiál: PVC
Nosnosť: 100 kg
Šírka (cm): 275 cm
Výška (cm): 45 cm

Katalógové číslo:

 696976
Zdieľať
bestway

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť