Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly
V novej kvetinovej kaviarni pre víly vo svete Bayala® od spoločnosti Schleich® sa nájde všetko, čo víly pre popoludňajší pokec nad kávou potrebujú. Keď Eyela a Feya otvoria kvet, nasadí si Feya zo všetkého najskôr pripínateľnú zásteru a v kávovare na pulte urobí svojej najlepšej kamarátke Eyele čerstvú kávu. Pohodlne si pritom hovie na stoličke pri stole, na ktorom už na ňu čaká tanier s lahodným černicovým koláčom. Tiež roztomilé ružové jednorožčie žriebä s vytetovaným cupcakom a trblietavou hrivou dostane kúsok černicového koláča z vitríny pri pulte. Tento koláč mu chutí nadovšetko. Keď je o priateľov postarané, dopraje si Feya ešte jednu kávu. Všetci traja spoločne vyzdobia pult a steny pestrými nálepkami, ktoré je možné použiť opakovane. Kým odídu, elfiu kaviareň jednoducho zavrú, aby tu mohli stráviť uvoľnené popoludnie ešte raz. Opätovne použiteľné nálepky zaistia nekonečnú zábavu pri zdobení.Figúrky Schleich sú mimoriadne detailné, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť.Sada obsahuje: 1x kaviareň s vitrínou a pultom, 1x jedálenský stôl, 1x stolička, 1x Elfka Feya, 1x Elfka Eyela, 1x žriebä jednorožca, 1x kávovar, 1x tanier, 1x lampion, 1x pohár, 2x černicový koláč, 1x látkový vankúš a  1x zástera.
0,0 0
36

Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly

Zľava -21%
Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly

Schleich Bayala 42526 Kaviareň pre víly

Pôvodne 45,49 € | Zľava: 9,50 € 35,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 34,99 €
Dostupnosť: Skladom 2 ks
U vás: pondelok 22. 04. 2024
Nákupom získate 58 Pohodáčikov

Popis



V novej kvetinovej kaviarni pre víly vo svete Bayala® od spoločnosti Schleich® sa nájde všetko, čo víly pre popoludňajší pokec nad kávou potrebujú. Keď Eyela a Feya otvoria kvet, nasadí si Feya zo všetkého najskôr pripínateľnú zásteru a v kávovare na pulte urobí svojej najlepšej kamarátke Eyele čerstvú kávu. Pohodlne si pritom hovie na stoličke pri stole, na ktorom už na ňu čaká tanier s lahodným černicovým koláčom. Tiež roztomilé ružové jednorožčie žriebä s vytetovaným cupcakom a trblietavou hrivou dostane kúsok černicového koláča z vitríny pri pulte. Tento koláč mu chutí nadovšetko. Keď je o priateľov postarané, dopraje si Feya ešte jednu kávu. Všetci traja spoločne vyzdobia pult a steny pestrými nálepkami, ktoré je možné použiť opakovane. Kým odídu, elfiu kaviareň jednoducho zavrú, aby tu mohli stráviť uvoľnené popoludnie ešte raz. Opätovne použiteľné nálepky zaistia nekonečnú zábavu pri zdobení.
 
Figúrky Schleich sú mimoriadne detailné, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť.
 
Sada obsahuje: 1x kaviareň s vitrínou a pultom, 1x jedálenský stôl, 1x stolička, 1x Elfka Feya, 1x Elfka Eyela, 1x žriebä jednorožca, 1x kávovar, 1x tanier, 1x lampion, 1x pohár, 2x černicový koláč, 1x látkový vankúš a  1x zástera.

Parametre a špecifikácia

Farba: mix farieb
Hĺbka (cm): 8,3 cm
Hmotnosť: 0,48 kg
Materiál: plast
Odporúčaný vek od: 5 rokov
Šírka (cm): 24,5 cm
Výška (cm): 18,7 cm

Katalógové číslo:

 699689
Zdieľať
schleich

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť