Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo
Moderné okrúhle stropné svietidlo Ophelia pre jeho niekoľko doplnkových funkcií odporúčame do obývacej izby, spálne alebo pracovne. Kovové svietidlo chrómovej farby je doplnené o biele plastové tienidlo s hviezdnym efektom. Tienidlo je zdobené vzorom pripomínajúcim mandalu.Svietidlo Ophelia obsahuje vstavaný LED svetelný zdroj s výkonom 24 W, svetelným tokom 2 000 lúmenov a životnosťou 25 000 hodín. Farebnú teplotu tohto svietidla je možné nastaviť v rozmedzí 3 000-6 500 K, tj môžete nastaviť teplé, prirodzené alebo studené biele svetlo. Okrem toho si môžete zvoliť RGB osvetlenie. Svietidlo je stmievateľné, preto je možné regulovať jeho jas. Tiež má časovač, pamäť a funkciu nočného osvetlenia. Všetky extra funkcie je možné nastaviť pomocou WiFi aplikácie alebo diaľkového ovládača.
0,0 0
59

Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo

Zľava -20% Doprava zadarmo
Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo

Rabalux 5364 Ophelia stropné SMART LED svietidlo

Pôvodne 73,99 € | Zľava: 15,00 € 58,99 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 58,99 €
Dostupnosť: Na objednávku
Nákupom získate 126 Pohodáčikov

Popis



Moderné okrúhle stropné svietidlo Ophelia pre jeho niekoľko doplnkových funkcií odporúčame do obývacej izby, spálne alebo pracovne. Kovové svietidlo chrómovej farby je doplnené o biele plastové tienidlo s hviezdnym efektom. Tienidlo je zdobené vzorom pripomínajúcim mandalu.
 
Svietidlo Ophelia obsahuje vstavaný LED svetelný zdroj s výkonom 24 W, svetelným tokom 2 000 lúmenov a životnosťou 25 000 hodín. Farebnú teplotu tohto svietidla je možné nastaviť v rozmedzí 3 000-6 500 K, tj môžete nastaviť teplé, prirodzené alebo studené biele svetlo. Okrem toho si môžete zvoliť RGB osvetlenie. Svietidlo je stmievateľné, preto je možné regulovať jeho jas. Tiež má časovač, pamäť a funkciu nočného osvetlenia. Všetky extra funkcie je možné nastaviť pomocou WiFi aplikácie alebo diaľkového ovládača.

Parametre a špecifikácia

Farba: strieborná
Krytie: 20
Materiál: plast + kov
Priemer: 39,5 cm
Výška (cm): 6,5 cm

Katalógové číslo:

 697247
Zdieľať
rabalux

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt má 1 otázku

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť