Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Schleich 42410 4 x 4 terénne auto s navijakom Schleich 42410 4 x 4 terénne auto s navijakom
Hor sa za dobrodružstvom s ochrancom zvierat Davidom a jeho verným sprievodcom, mladým šimpanzom! Sprevádzaj ich pri ich divokej jazde džungľou! Upevni vysúvací hák kladky ku kmeňu stromu, aby si ho vytiahol z bahna! Vymeň pneumatiky alebo doplň pohonní hmoty do svojho terénneho vozidla z kanistra! Zachráň zranené zvieratá pomocou svojho lekárskeho vybavenia! Pomôž im dostať sa z hustej džungle a doprav ich do výskumnej stanice CROCO! Súprava s terénnym vozidlom, ochrancom zvierat Davidom, šimpanzom a množstvom skvelého príslušenstva.Sada je ideálnym doplnkom k výskumnej stanici v džungli CROCO 42350. Pomocou navijaku je možné vytiahnuť auto z húšti nebezpečnej džungle! Navijak je možné nasadiť aj na zadok alebo je možné sa s ním hrať samostatne! Dĺžka lana: cca 40 cm. Na natankovanie terénneho auta je možné zasunúť kanister do otvoru nádrže. Odpružená predná a zadná náprava! S profilovanými pneumatikami pre dobrý záber v džungli a so štýlovými diskami! Dvere a zadnú kapotu môžete otvárať a zatvárať. S terénnym autom je možné kombinovať pomocou závesného zariadenia všetky prívesy Schleich®! Figúrka má pohyblivé ruky a nohy.Obsah balenia: 1x terénne vozidlo, 1x navijak, 1x správca, 1x mláďa šimpanza, 2x benzínový kanister, 1x kruhový kríž, 1x hliníková krabička, 1x rýľ, 1x sekera, 1x nôž, 1x lekársky kufrík, 1 masť, 1x bandáž.
0,0 0
40

Schleich 42410 4 x 4 terénne auto s navijakom

Schleich 42410 4 x 4 terénne auto s navijakom

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Hor sa za dobrodružstvom s ochrancom zvierat Davidom a jeho verným sprievodcom, mladým šimpanzom! Sprevádzaj ich pri ich divokej jazde džungľou! Upevni vysúvací hák kladky ku kmeňu stromu, aby si ho vytiahol z bahna! Vymeň pneumatiky alebo doplň pohonní hmoty do svojho terénneho vozidla z kanistra! Zachráň zranené zvieratá pomocou svojho lekárskeho vybavenia! Pomôž im dostať sa z hustej džungle a doprav ich do výskumnej stanice CROCO! Súprava s terénnym vozidlom, ochrancom zvierat Davidom, šimpanzom a množstvom skvelého príslušenstva.
 
Sada je ideálnym doplnkom k výskumnej stanici v džungli CROCO 42350. Pomocou navijaku je možné vytiahnuť auto z húšti nebezpečnej džungle! Navijak je možné nasadiť aj na zadok alebo je možné sa s ním hrať samostatne! Dĺžka lana: cca 40 cm. Na natankovanie terénneho auta je možné zasunúť kanister do otvoru nádrže. Odpružená predná a zadná náprava! S profilovanými pneumatikami pre dobrý záber v džungli a so štýlovými diskami! Dvere a zadnú kapotu môžete otvárať a zatvárať. S terénnym autom je možné kombinovať pomocou závesného zariadenia všetky prívesy Schleich®! Figúrka má pohyblivé ruky a nohy.
 
Obsah balenia: 1x terénne vozidlo, 1x navijak, 1x správca, 1x mláďa šimpanza, 2x benzínový kanister, 1x kruhový kríž, 1x hliníková krabička, 1x rýľ, 1x sekera, 1x nôž, 1x lekársky kufrík, 1 masť, 1x bandáž.

Parametre a špecifikácia

Farba: mix farieb
Hĺbka (cm): 8,2 cm
Hmotnosť: 0,36 kg
Materiál: plast
Odporúčaný vek od: 5 rokov
Šírka (cm): 27 cm
Výška (cm): 22,5 cm

Katalógové číslo:

 699675
Zdieľať
schleich

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť