Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

NG Darčeková sada pre ženy Bella Vida NG Darčeková sada pre ženy Bella Vida
Dámsky set Bella Vida je vôňou slobody a šťastia. Pocta kráse života. Vôňa je okúzlená vzácnymi prírodnými prísadami, ako je Kosatec, Jazmín, Pačuli a kvet Pomarančovníka, ktoré sú obklopené jemnými gurmánskymi tónmi.Krásna darčeková súprava urobí radosť žene každého veku. Skvelý nápad na darček pod vianočný stromček, k narodeninám alebo na potešenie. Inšpirované vôňou: La vie est belle.Hlava - hruška a čierne ríbezle (tzv. vysoké tóny - rozvinú sa hneď po aplikácii. Tvoria prvý dojem a sú spravidla veľmi intenzívne, odznievajú rýchlo.)Srdce - kosatec, jazmín, kvet pomarančovníka (tzv. stredné tóny - Srdce nastupuje po niekoľkých minútach, po odznení hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny.)Základ - pačuli, pralinky, fazuľa tonka, vanilka (tzv. nízke tóny - posledná a najdlhšia fáza parfumu. Vydrží asi 4 hodiny, ale môže to byť aj celý deň.)Kompletné zloženie: Alcohol Denat, Aqua, Parfém, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha-Izometyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citral, CI 14700, CI 17200Súprava obsahuje: 1x eau de parfém - objem 80 ml 1x sprchový gél - objem 50 ml 1x telové mlieko - objem 50 ml
4,0 4
12

NG Darčeková sada pre ženy Bella Vida

Zľava -32%
NG Darčeková sada pre ženy Bella Vida

NG Darčeková sada pre ženy Bella Vida

4 hodnotenia
Pôvodne 18,49 € | Zľava: 6,00 € 12,49 €  vrátane DPH
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 12,49 €
Dostupnosť: Skladom posledný kus
U vás: pondelok 29. 04. 2024
Nákupom získate 40 Pohodáčikov

Popis



Dámsky set Bella Vida je vôňou slobody a šťastia. Pocta kráse života. Vôňa je okúzlená vzácnymi prírodnými prísadami, ako je Kosatec, Jazmín, Pačuli a kvet Pomarančovníka, ktoré sú obklopené jemnými gurmánskymi tónmi.
 
Krásna darčeková súprava urobí radosť žene každého veku. Skvelý nápad na darček pod vianočný stromček, k narodeninám alebo na potešenie. Inšpirované vôňou: La vie est belle.
 
Hlava - hruška a čierne ríbezle (tzv. vysoké tóny - rozvinú sa hneď po aplikácii. Tvoria prvý dojem a sú spravidla veľmi intenzívne, odznievajú rýchlo.)
 
Srdce - kosatec, jazmín, kvet pomarančovníka (tzv. stredné tóny - Srdce nastupuje po niekoľkých minútach, po odznení hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny.)
 
Základ - pačuli, pralinky, fazuľa tonka, vanilka (tzv. nízke tóny - posledná a najdlhšia fáza parfumu. Vydrží asi 4 hodiny, ale môže to byť aj celý deň.)
 
Kompletné zloženie: Alcohol Denat, Aqua, Parfém, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha-Izometyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citral, CI 14700, CI 17200
 
Súprava obsahuje:
  • 1x eau de parfém - objem 80 ml
  • 1x sprchový gél - objem 50 ml
  • 1x telové mlieko - objem 50 ml

Parametre a špecifikácia

Farba: ružová
Počet kusov v sade: 3 ks

Katalógové číslo:

 358986
Zdieľať

Hodnotenie

4,0 (4 hodnotenia)
100 % zákazníkov odporúča

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť