Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey
Zastrihávač fúzov Braun BT7220 sa prispôsobí všetkým typom fúzov vďaka tomu, že číta hustotu fúzov a následne prispôsobí svoj výkon. Strojček dokáže udržovať krátke, stredné aj dlhé fúzy a dokonca strihá i vlasy. Zastrihávacia hlavica dokáže udržať presné kontúry, takže budete vyzerať presne tak, ako si prajete. Doživotne ultra ostré kovové brity zaručujú prístroju dlhú životnosť.Inovatívna technológia Autosense spoločnosti Braun číta hustotu fúzov 13krát za sekundu a prispôsobuje výkon motora tak, aby poskytoval konzistentný výkon po celú dobu zastrihávanie. Motor dodáva extra výkon presne tam, kde je to potrebné, takže zastrihávač Braun môže dosahovať nebývalého výkonu oproti všetkým predchádzajúcim generáciám strojčekov Braun.Krátky hrebeň na fúzy pomáha udržiavať krátke až stredné fúzy (0,5-10 milimetrov), a dokonca strihá i vlasy. Udržujte dlhšie fúzy alebo vlasy pomocou hrebeňa 11-20 milimetrov. Zastrihávacou hlavou Braun vytvoríte presné línie a kontúry na krku a lícach. Menšie oblasti si upravíte pomocou precíznej zastrihávacejhlavy. Presný ukazovateľ umožňuje 39 možnosťou nastavenia dĺžky od 0,5 do 10 milimetrov pre každý štýl fúzov i vlasov. Ultra ostré britvy ľahko preniknú aj dlhými a hustými vlasmi bez ťahania a šklbania.100 minút zastrihávania. Plné nabitie za jednu hodinu. Päťminútové rýchlonabíjanie vystačí na jedno zastrihnutie. Bezpečne opláchnite pod tečúcou vodou pre ľahšie čistenie.
5,0 2
76

Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey

Doprava zadarmo
Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey

Braun BT 7220 zastrihávač fúzov Metallic Grey

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Zastrihávač fúzov Braun BT7220 sa prispôsobí všetkým typom fúzov vďaka tomu, že číta hustotu fúzov a následne prispôsobí svoj výkon. Strojček dokáže udržovať krátke, stredné aj dlhé fúzy a dokonca strihá i vlasy. Zastrihávacia hlavica dokáže udržať presné kontúry, takže budete vyzerať presne tak, ako si prajete. Doživotne ultra ostré kovové brity zaručujú prístroju dlhú životnosť.
 
Inovatívna technológia Autosense spoločnosti Braun číta hustotu fúzov 13krát za sekundu a prispôsobuje výkon motora tak, aby poskytoval konzistentný výkon po celú dobu zastrihávanie. Motor dodáva extra výkon presne tam, kde je to potrebné, takže zastrihávač Braun môže dosahovať nebývalého výkonu oproti všetkým predchádzajúcim generáciám strojčekov Braun.
 
Krátky hrebeň na fúzy pomáha udržiavať krátke až stredné fúzy (0,5-10 milimetrov), a dokonca strihá i vlasy. Udržujte dlhšie fúzy alebo vlasy pomocou hrebeňa 11-20 milimetrov. Zastrihávacou hlavou Braun vytvoríte presné línie a kontúry na krku a lícach. Menšie oblasti si upravíte pomocou precíznej zastrihávacejhlavy. Presný ukazovateľ umožňuje 39 možnosťou nastavenia dĺžky od 0,5 do 10 milimetrov pre každý štýl fúzov i vlasov. Ultra ostré britvy ľahko preniknú aj dlhými a hustými vlasmi bez ťahania a šklbania.
 
100 minút zastrihávania. Plné nabitie za jednu hodinu. Päťminútové rýchlonabíjanie vystačí na jedno zastrihnutie. Bezpečne opláchnite pod tečúcou vodou pre ľahšie čistenie.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: sivá
Materiál: nerez + plast

Katalógové číslo:

 691782
Zdieľať
braun

Hodnotenie

5,0 (2 hodnotenia)
100 % zákazníkov odporúča

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť