Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l
Voľne stojaca mikrovlnná rúra Concept MT4520bc v elegantnom čiernom prevedení disponuje objemom 20 l a ponúka možnosť ohrevu, varenia a rozmrazovania. Jedná sa o monofunkčný model, ktorý nie je zahltený zbytočnými funkciami, a uvíta ho každý, kto od mikrovlnky očakáva predovšetkým rýchle ohriatie alebo rozmrazenie jedla. Vďaka svojim rozmerom nezaberie veľa miesta a ľahko ju umiestnite aj do menších kuchýň.Rúra je vybavená moderným dotykovým panelom. Ponúka 5 stupňov výkonu vr. rozmrazovania. Každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, a preto je ovládanie veľmi jednoduché a intuitívne. Zvolený program a čas môžete kontrolovať na prehľadnom LED displeji. Po dobehnutí času sa ozve zvuková signalizácia, na displeji sa zobrazí "END" a rúra sa vypne. Veľkou výhodou dotykového panelu je jeho jednoduchá údržba, pretože nedisponuje vystúpenými prvky.Rúra je vybavená režimom Auto menu s 8 prednastavenými režimami podľa druhu pripravovaného pokrmu (zelenina, ryby, mäso, cestoviny). Výberom daného jedla a uvedením jeho hmotnosti rúra automaticky nastaví čas potrebný na prípravu. Počas varenia sa na displeji zobrazí presný čas odpočítavania do konca programu. Súčasne sa rozsvieti LED koliesko, ktoré s ubiehajúcim časom postupne ubúda. Budete tak mať presný prehľad o tom, v akej fáze sa zvolený program aktuálne nachádza. Priemer taniera 25 cm.
0,0 0
106

Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l

Doprava zadarmo
Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l

Concept MT4520bc mikrovlnná rúra, 20 l

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Voľne stojaca mikrovlnná rúra Concept MT4520bc v elegantnom čiernom prevedení disponuje objemom 20 l a ponúka možnosť ohrevu, varenia a rozmrazovania. Jedná sa o monofunkčný model, ktorý nie je zahltený zbytočnými funkciami, a uvíta ho každý, kto od mikrovlnky očakáva predovšetkým rýchle ohriatie alebo rozmrazenie jedla. Vďaka svojim rozmerom nezaberie veľa miesta a ľahko ju umiestnite aj do menších kuchýň.
 
Rúra je vybavená moderným dotykovým panelom. Ponúka 5 stupňov výkonu vr. rozmrazovania. Každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, a preto je ovládanie veľmi jednoduché a intuitívne. Zvolený program a čas môžete kontrolovať na prehľadnom LED displeji. Po dobehnutí času sa ozve zvuková signalizácia, na displeji sa zobrazí "END" a rúra sa vypne. Veľkou výhodou dotykového panelu je jeho jednoduchá údržba, pretože nedisponuje vystúpenými prvky.
 
Rúra je vybavená režimom Auto menu s 8 prednastavenými režimami podľa druhu pripravovaného pokrmu (zelenina, ryby, mäso, cestoviny). Výberom daného jedla a uvedením jeho hmotnosti rúra automaticky nastaví čas potrebný na prípravu. Počas varenia sa na displeji zobrazí presný čas odpočítavania do konca programu. Súčasne sa rozsvieti LED koliesko, ktoré s ubiehajúcim časom postupne ubúda. Budete tak mať presný prehľad o tom, v akej fáze sa zvolený program aktuálne nachádza. Priemer taniera 25 cm.

Parametre a špecifikácia

Farba: čierna
Hĺbka (cm): 35 cm
Hmotnosť: 10 kg
Materiál: nerez + plast
Objem (l): 20 l
Príkon: 1050 W
Šírka (cm): 44 cm
Výška (cm): 26 cm

Katalógové číslo:

 122247
Zdieľať
concept

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť