Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l
Voľne stojaca mikrovlnná rúra s grilom Concept MT5523 je spracovaná v elegantnom čiernom prevedení a disponuje objemom 23 l. Dosahuje maximálneho výkonu 800 W a ponúka možnosť ohrevu, varenia, rozmrazovania, grilovania a kombinovaného programu, ktorý zahŕňa gril a mikrovlnný ohrev. Nechýba ani 8 prednastavených programov, vďaka ktorým budete mať pokrm pripravený za zlomok času. Prehľadný ovládací panel ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou tlačidiel a voliaceho kolieska jednoducho a rýchlo nastavíte požadovanú funkciu a na displeji môžete sledovať priebeh zvoleného programu alebo aktuálny čas, ak je rúra v kľudovom režime.Veľmi praktická je funkcia detského zámku, ktorá zamedzí vašim ratolestiam rúru akokoľvek ovládať. Mikrovlnku MT5523 môžete využiť aj ako kuchynskú minútku, ktorá vám postráži presný čas s nastavením až na 95 minút. S mikrovlnnou rúrou MT5523 si jednoducho pripravíte svoje obľúbené grilované pokrmy kedykoľvek máte chuť.Je vybavený 1000 W grilom, ktorý môžete využiť aj na rozpekanie staršieho pečiva alebo k zapekaniu pokrmov. Vnútorný priestor mikrovlnky je opatrený povrchom so špeciálnou nepriľnavou úpravou, ktorý sa ľahko čistí a lepšie udržuje.
0,0 0
114

Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l

Doprava zadarmo
Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l

Concept MT5523 mikrovlnná rúra s grilom, 23 l

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Voľne stojaca mikrovlnná rúra s grilom Concept MT5523 je spracovaná v elegantnom čiernom prevedení a disponuje objemom 23 l. Dosahuje maximálneho výkonu 800 W a ponúka možnosť ohrevu, varenia, rozmrazovania, grilovania a kombinovaného programu, ktorý zahŕňa gril a mikrovlnný ohrev. Nechýba ani 8 prednastavených programov, vďaka ktorým budete mať pokrm pripravený za zlomok času. Prehľadný ovládací panel ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou tlačidiel a voliaceho kolieska jednoducho a rýchlo nastavíte požadovanú funkciu a na displeji môžete sledovať priebeh zvoleného programu alebo aktuálny čas, ak je rúra v kľudovom režime.
 
Veľmi praktická je funkcia detského zámku, ktorá zamedzí vašim ratolestiam rúru akokoľvek ovládať. Mikrovlnku MT5523 môžete využiť aj ako kuchynskú minútku, ktorá vám postráži presný čas s nastavením až na 95 minút. S mikrovlnnou rúrou MT5523 si jednoducho pripravíte svoje obľúbené grilované pokrmy kedykoľvek máte chuť.
 
Je vybavený 1000 W grilom, ktorý môžete využiť aj na rozpekanie staršieho pečiva alebo k zapekaniu pokrmov. Vnútorný priestor mikrovlnky je opatrený povrchom so špeciálnou nepriľnavou úpravou, ktorý sa ľahko čistí a lepšie udržuje.
 

Parametre a špecifikácia

Farba: čierna
Hĺbka (cm): 38 cm
Hmotnosť: 14 kg
Materiál: nerez + plast
Objem (l): 23 l
Príkon: 1250 W
Šírka (cm): 49 cm
Výška (cm): 30 cm

Katalógové číslo:

 122246
Zdieľať
concept

Hodnotenie

Tento produkt nemá žiadne hodnotenie

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť