Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

TrueLife Ústna sprcha AquaFloss Compact TrueLife Ústna sprcha AquaFloss Compact
Dbajte na správnu zubnú hygienu aj na cestách. AquaFloss Compact je ústna sprcha, ktorú môžete mať vďaka malým rozmerom neustále so sebou. Technológia StreamTrue zaistí, že prúd kvapiek vody a vzduchu, ktorý vychádza z trysky ústnej sprchy, dokonale prenikne aj do najmenších priestorov, kde účinne odstraňuje až 99 % zubného povlaku i baktérií. Sprcha ponúka 3 režimy čistenia s rôznymi intenzitami tlaku vrátane režimu Pulse s technológiou PulseTrue, vďaka ktorej prístroj masíruje ďasná, prekrvuje ich a napomáha tak ich regenerácii. Používanie AquaFloss Compact je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie než čistenie pomocou medzizubných kefiek. Prúd kvapiek vody a vzduchu navyše lepšie prenikne aj do najmenších priestorov. Ústna sprcha zlepšuje prekrvenie ďasien. Zároveň účinne odstraňuje baktérie. Tým predchádza ochoreniam, ako je paradentóza a zlepšuje váš dych. Infekcia, zápach a zápaly nemajú šancu.AquaFloss Compact sa vďaka praktickým rozmerom zmestí do každej tašky aj kabelky. Oproti ostatným ústnym sprchám nie je pripojená k stanici s nádržkou na vodu. Zásobník je umiestnený priamo v rukoväti - prenášanie je tak naozaj jednoduché. Zvlášť ľudia s ochorením ďasien alebo so strojčekom ocenia dodatočnú ochranu kdekoľvek.AquaFloss Compact má niekoľko režimov, takže si ho plne prispôsobíte - napríklad nastavením úrovne tlaku. Do nádržky môžete okrem obyčajnej vody naliať aj ústnu vodu na extra porciu sviežosti a hygieny. Ústne sprchy znižujú v kombinácii s kefkou riziko vzniku kazu. Tým pádom vás ušetrí nepríjemných návštev stomatológa aj nečakaných nákladov.Používanie ústnej sprchy nie je len zdravé, ale aj príjemné. Prúd mikrokvapiek ďasná príjemne masíruje, stimuluje a zlepšuje krvný obeh. Vďaka tomu AquaFloss Compact úspešne bojuje s ustupujúcimi ďasnami a ďalšími nepríjemnosťami čoho výsledkom sú čistejšie, čerstvejšie a zdravšie ústa už za štrnásť dní každodenného užívania.Prečo používať ústnu sprchu AquaFloss Compact?Zlepšuje prekrvenie ďasien.Jemne masíruje a stimuluje ďasná.Ničí škodlivé baktérie v medzizubných priestoroch aj v línii ďasien.Ponúka dodatočnú ochranu pri zápaloch ďasien.Bojuje sa zápalmi, kazmi a celkovo zlepšuje zdravie ďasien a úst.Napomáha odstraňovať nepríjemný zápach a zlepšuje ústnu hygienu.Dokonalý pomocník pri čistení strojčeka, koruniek a implantátu.
4,5 6
40

TrueLife Ústna sprcha AquaFloss Compact

TrueLife Ústna sprcha AquaFloss Compact

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Dbajte na správnu zubnú hygienu aj na cestách. AquaFloss Compact je ústna sprcha, ktorú môžete mať vďaka malým rozmerom neustále so sebou. Technológia StreamTrue zaistí, že prúd kvapiek vody a vzduchu, ktorý vychádza z trysky ústnej sprchy, dokonale prenikne aj do najmenších priestorov, kde účinne odstraňuje až 99 % zubného povlaku i baktérií. Sprcha ponúka 3 režimy čistenia s rôznymi intenzitami tlaku vrátane režimu Pulse s technológiou PulseTrue, vďaka ktorej prístroj masíruje ďasná, prekrvuje ich a napomáha tak ich regenerácii.
 
Používanie AquaFloss Compact je oveľa jednoduchšie a rýchlejšie než čistenie pomocou medzizubných kefiek. Prúd kvapiek vody a vzduchu navyše lepšie prenikne aj do najmenších priestorov. Ústna sprcha zlepšuje prekrvenie ďasien. Zároveň účinne odstraňuje baktérie. Tým predchádza ochoreniam, ako je paradentóza a zlepšuje váš dych. Infekcia, zápach a zápaly nemajú šancu.
 
AquaFloss Compact sa vďaka praktickým rozmerom zmestí do každej tašky aj kabelky. Oproti ostatným ústnym sprchám nie je pripojená k stanici s nádržkou na vodu. Zásobník je umiestnený priamo v rukoväti - prenášanie je tak naozaj jednoduché. Zvlášť ľudia s ochorením ďasien alebo so strojčekom ocenia dodatočnú ochranu kdekoľvek.
 
AquaFloss Compact má niekoľko režimov, takže si ho plne prispôsobíte - napríklad nastavením úrovne tlaku. Do nádržky môžete okrem obyčajnej vody naliať aj ústnu vodu na extra porciu sviežosti a hygieny. Ústne sprchy znižujú v kombinácii s kefkou riziko vzniku kazu. Tým pádom vás ušetrí nepríjemných návštev stomatológa aj nečakaných nákladov.
 
Používanie ústnej sprchy nie je len zdravé, ale aj príjemné. Prúd mikrokvapiek ďasná príjemne masíruje, stimuluje a zlepšuje krvný obeh. Vďaka tomu AquaFloss Compact úspešne bojuje s ustupujúcimi ďasnami a ďalšími nepríjemnosťami čoho výsledkom sú čistejšie, čerstvejšie a zdravšie ústa už za štrnásť dní každodenného užívania.
 
Prečo používať ústnu sprchu AquaFloss Compact?
Zlepšuje prekrvenie ďasien.
Jemne masíruje a stimuluje ďasná.
Ničí škodlivé baktérie v medzizubných priestoroch aj v línii ďasien.
Ponúka dodatočnú ochranu pri zápaloch ďasien.
Bojuje sa zápalmi, kazmi a celkovo zlepšuje zdravie ďasien a úst.
Napomáha odstraňovať nepríjemný zápach a zlepšuje ústnu hygienu.
Dokonalý pomocník pri čistení strojčeka, koruniek a implantátu.

Parametre a špecifikácia

Farba: biela
Materiál: plast

Katalógové číslo:

 689160
Zdieľať
truelife

Hodnotenie

4,5 (6 hodnotení)
100 % zákazníkov odporúča
1 recenzia

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť