Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Butter Kings Detská hracia podložka Princess sisters, 130 cm Butter Kings Detská hracia podložka Princess sisters, 130 cm
Detský kruhový koberec je ten pravý pre vaše deti. Koberec je tkaný z vysoko kvalitnej bavlny, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava. Dookola je čierny lem, ten zabráni prípadnému strapkaniu. Po vyfarbení je možné ho jednoducho vyprať v práčke a znovu vymaľovať. Ide tak o darček, ktorý urobí radosť nielen deťom, ale aj rodičom, ktorí si ho budú môcť dať napríklad do obývacej izby. Súčasťou balenia sú prateľné fixky (celkom 8 ks). Butter Kings je originálna česká značka, ktorá vám prináša bytové doplnky plné farieb a veselých obrázkov. Dáva si za cieľ rozžiariť a rozveseliť všedný domovy nevšednými doplnky, a to sa jej rozhodne darí.
3,5 4
36

Butter Kings Detská hracia podložka Princess sisters, 130 cm

Výpredaj
Butter Kings Detská hracia podložka Princess sisters, 130 cm

Butter Kings Detská hracia podložka Princess sisters, 130 cm

Dostupnosť: Vypredané

Popis



Detský kruhový koberec je ten pravý pre vaše deti. Koberec je tkaný z vysoko kvalitnej bavlny, ktorá je veľmi príjemná na dotyk a ľahko sa udržiava. Dookola je čierny lem, ten zabráni prípadnému strapkaniu. Po vyfarbení je možné ho jednoducho vyprať v práčke a znovu vymaľovať. Ide tak o darček, ktorý urobí radosť nielen deťom, ale aj rodičom, ktorí si ho budú môcť dať napríklad do obývacej izby. Súčasťou balenia sú prateľné fixky (celkom 8 ks).
 
Butter Kings je originálna česká značka, ktorá vám prináša bytové doplnky plné farieb a veselých obrázkov. Dáva si za cieľ rozžiariť a rozveseliť všedný domovy nevšednými doplnky, a to sa jej rozhodne darí.

Parametre a špecifikácia

Farba: biela
Materiál: 100% bavlna
Odporúčané pranie: 30 °C
Veľkosť: pr. 130 cm

Katalógové číslo:

 232910
Zdieľať
butterkings

Hodnotenie

3,5 (4 hodnotenia)
75 % zákazníkov odporúča

Otázky

Tento produkt nemá žiadne dotazy

Chcem sa spýtať

Užívateľské hodnotenie

Odoslaním súhlasím so spracovaním osobných údajov pre obchodné a marketingové účely spoločnosti 4Home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť